Partnership
   Responsibility
   Innovation
   Excellence
Passion for pharmaceutical, medical, cosmetic, perfume, OTC and food packaging
APG Europe is an Indutrade company whose packaging platform is designed for
supply chain management servicing the world's most reliable and innovative companies..
Why we’re here

___
Our right to exist lies in our service: we create practical total solutions for packaging and logistics issues. Tailor-made for our customers. From start-ups to the established order.

Our technical skills enable us to innovate and support our clients in achieving their goals.

Your success
Our goal

___
Satisfied customers are our goal.

Our helpful packaging specialists operate on the values of striving for excellence and transparency: Partnership pur sang.

Each product and each packaging serves a purpose, each requiring its own innovative solution. For more than 40 years, customers have trusted our quality, creativity and dedication.

Growing together
Developing together

___
You can always count on us.

We are loyal and engaged with our customers and suppliers.

As a supply chain partner we fulfill a resonace role representing your priorities in order to safeguard your competitiveness and success. To create a service level we believe you can't get anywhere else.

Vacature: Allround Magazijn Medewerker Farmaceutische materialen

APG Europe is een ambitieuze verkooporganisatie in verpakkingsmateriaal voor de farmaceutische en cosmetische industrie. Bij APG Europe doen we er alles aan om de beste te zijn. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die barsten van de energie. Bij ons staat de klant echt voorop en werken we samen aan optimale klanttevredenheid. Onze technische vaardigheden stellen ons in staat om te innoveren en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Wil jij ons ervaren team aanvullen met jouw talent? Dat is mooi! Met het creëren van een ultieme klantbeleving zorg jij ervoor dat de organisatie nog harder gaat groeien dan ze momenteel doet.

Voor onze locatie Uithoorn zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste:Allround Magazijn Medewerker Farmaceutische materialen 

Wat ga je doen?

Als gedreven magazijn medewerker ga je elke dag met veel energie aan de slag. Je bent creatief en staat stevig in je schoenen. Je draait je hand niet om voor een uitdaging en juist jouw vindingrijkheid zorgt ervoor dat de logistieke processen goed verlopen.

“jij” bent de persoon waar de klant blij van wordt. In farmaceutische ‘business-to-business’ gaat het om perfecte logistiek en leverbetrouwbaarheid als resultante van het correct verwerken van voorraden, kwaliteit en logistieke service voor onze klanten. Farmacie betekend consistente kwaliteit en supply chain management en traceability van hoogwaardige verpakkingsmaterialen. Het magazijn is daarom altijd netjes, overzichtelijk en verzorgd. Het is onze trots

Binnen deze functie ben je een logistieke allrounder en werk je samen met 5 professionele logistieke collega’s. Voorbeelden van werkzaamheden zijn: het inruimen van verschillende goederen in magazijnstellingen en natuurlijk het verzamelen van de orders. Geleverde producten ga jij uitpakken, controleren, binnen boeken, labelen en je zorgt ervoor dat deze op de juiste plek komen te liggen. Ook zorg je ervoor dat de voorraadmutaties, replenishment, samenbouw en uitgifte van goederen compleet en foutloos wordt uitgevoerd. Daarbij maak je dagelijks gebruik van SAP B1 en het WMS Vision24 (Warehouse Management Systeem). Volledig geïntegreerde systemen voor een centraal overzicht van actuele klantinformatie, inkoop- en verkooporder informatie, voorraadrapportages en slimme workflows.

Onze klanten verwachten een goede, persoonlijke en consistente service. Denk hierbij aan het verpakken en ompakken van speciale klantorders, toevoegen van certificaten, labelen van pick-goederen en afstemmen van logistieke activiteiten. Alles draait bij ons om tevreden klanten.

Je hebt ook regelmatig contact met de verkoop binnendienst, klantenservice en de afdeling kwaliteit. Jij bent dus, een logistieke rots in de branding waar verantwoordelijkheidsgevoel en continu verbeteren van logistieke processen door het bloed stroomt.

Wat kan je?

Je hebt een klantgerichte instelling en weet goed wat er nodig is om de logistieke kwaliteit te waarborgen. Je denkt in logistieke oplossingen en je hebt de motivatie om net dat stapje extra te zetten voor onze klanten en voor je collega’s.

Wat neem je mee?

  • 40 uur werken per week
  • Een gedreven en enthousiaste instelling
  • Je bent fysiek fit
  • Je hebt een energieke en representatieve uitstraling
  • Je hebt een hands on mentaliteit en gaat uitdagingen niet uit de weg
  • SAP en/of WMS ervaring is een pré
  • Aantoonbaar magazijnervaring
  • Heftruck en/of reachtruck certificaat is een pré

Ben je een starter en perfect voor deze functie? Ook dan horen wij graag van je!

Wat bieden we jou?

Een super leuke uitdagende fulltime baan in de logistiek met een goed salaris, winstdeling/bonusregeling, reiskosten vergoeding, solide pensioenregeling, fietsplan, verzekeringen, 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 10 extra te kopen. En bij goed functioneren, mag je vast in dienst treden!

We creëren veel ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Bij APG hebben we een doordacht intern en extern training traject afgestemd op jou behoefte, team behoefte en organisatorische behoefte. Uiteraard behoort scholing en zelfstudie tot de mogelijkheden.

De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn keurig netjes geregeld en vastgelegd in ons geïncorporeerd arbeidsreglement. Je werkdag in het magazijn start om 08:00 uur, tussen 12 & 1 heb je een half uur lunchpauze en de dag sluit je af om 16:30 uur.

Solliciteren?

We hopen dat we jou nieuwsgierig hebben gemaakt. Is de functie van allround magazijn medewerker op jou lijf geschreven dan zouden we natuurlijk graag van jou horen.

Maak kennis met één van de meest dynamische verpakkingsbedrijven in de Benelux. Pak je mobiel en whatsapp met Ronald van Haaften via 06-52411193. Je motivatiebrief met CV stuur je per e-mail naar Wendy Koolmoes via wkoolmoes@indutradebenelux.com.