Partnership
   Responsibility
   Innovation
   Excellence
Passionné par les produits pharmaceutiques, médicaux, cosmétiques, parfums, produits en vente libre et emballages alimentaires
APG Europe est une société du groupe Indutrade. En tant que spécialiste expérimenté de l'emballage, nous sommes à l'écoute de nos clients et offrons des solutions innovantes en matière de chaîne d'approvisionnement et un service de haute qualité qui va toujours plus loin.

Découvrez nos sites Web liés aux produits


 
Pourquoi sommes-nous là?

___
Notre raison d'être réside dans notre service: nous créons des solutions pratiques et complètes pour relever les défis de l'emballage et de la logistique. Du sur mesure pour nos clients. Du démarrage à la réalisation de la commande définie.

Nos compétences techniques nous permettent d'innover et d'accompagner nos clients dans l'atteinte de leurs objectifs.

Votre succès
Notre objectif

___
Notre objectif est de satisfaire nos clients.

Nos spécialistes de l'emballage travaillent sur les valeurs d'excellence et de transparence: un partenariat pur sang.

Chaque produit et chaque emballage a un but, chacun nécessitant sa propre solution innovante.

Depuis plus de 40 ans, nos clients font confiance à notre qualité, notre créativité et notre dévouement.

Grandir ensemble
Se développer ensemble

___
Vous pouvez toujours compter sur nous.

Nous sommes loyaux et engagés avec nos clients et fournisseurs.

En tant que partenaire de la chaîne d'approvisionnement, nous jouons un rôle de résonance en représentant vos priorités afin de préserver votre compétitivité et votre succès. Nous assurons le meilleur service qu'un client peut obtenir.

Passion, fierté et gratitude.

___

Fierté de nos organisations et fierté de tous nos employés. Pas de demi-mesures, mais des défis à relever avec passion.

Nous sommes reconnaissants de la confiance de nos clients et fournisseurs dans nos organisations.

Ensemble, nous formons une équipe européenne de 30 professionnels de l'emballage. Pour apprendre les uns des autres. Pour se challenger l'un l'autre, juste pour aller plus loin. Se coacher et se soutenir mutuellement.
Ensemble: pour vous.

Ronald van Haaften
CEO APG Europe

Vacature: Inkoopmedewerker, 32-40 uur p/w

APG Europe is een ambitieuze verkooporganisatie in verpakkingsmateriaal voor de farmaceutische en cosmetische industrie. Bij APG Europe doen we er alles aan om de beste te zijn. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die barsten van de energie. Bij ons staat de klant echt voorop en werken we samen aan optimale klanttevredenheid. Onze technische vaardigheden stellen ons in staat om te innoveren en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Wil jij ons ervaren team aanvullen met jouw talent? Dat is mooi! Met het creëren van een ultieme klantbeleving zorg jij ervoor dat de organisatie nog harder gaat groeien dan ze momenteel doet.


Voor onze locatie Uithoorn zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste:

Inkoopmedewerker

Wat ga je doen?

Als gedreven inkoopspecialist ga je elke dag met veel energie aan de slag. Jouw werkzaamheden hebben veel impact, want jij gaat een belangrijke bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van alle inkoop- en communicatieactiviteiten voor APG. Jij bent de persoon waar de leverancier en klant blij van wordt.

Als B2B inkoper ondersteun je vanuit het inkoopteam het verkoop- en magazijnteam voor onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Als inkoopprofessional draag je bij aan het waarborgen van onze leverbetrouwbaarheid binnen de farmaceutische- en cosmetische markt. De inkoopfunctie omvat veel vrijheid voor creativiteit en uitdaging met doorgroeimogelijkheden in een informele organisatie.

Bij APG draait alles om partnership en systematisch samenwerken. Jij weet als geen ander de juiste tone-of-voice te vinden en moeiteloos met onze leveranciers te communiceren. Alles draait bij ons om tevreden klanten en tevreden leveranciers. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Het ene moment koop je de handelsgoederen in op basis van directe klant orders of voorraadbehoefte en het andere moment verzorg je de informatievoorziening naar verkoop en logistiek ten aanzien van levertijden, (potentiële) leverproblemen, productwijzigingen, e.d. Daarbij maak je dagelijks gebruik van SAP B1, SugarCRM en Qlikview business intelligence. Volledig geïntegreerde systemen voor een centraal overzicht van actuele leverancier- en klantinformatie, rapportages en slimme workflows.

Wat kan je?

Je hebt een vriendelijke- en dienstverlenende instelling zonder eigen doel te verliezen. Daarom weet je goed wat er speelt in de markt om de juiste communicatieve oplossingen aan te kunnen bieden. Je bent analytisch, systematisch, accuraat en communicatief sterk in Nederlands en Engels, Duits is een pré.

Wat neem je mee?

  • Een gedreven en enthousiaste instelling
  • 32 tot 40 uur werken per week
  • Hbo kennis- en denkniveau
  • Vloeiend in een vreemde taal; Nederlands, Engels of Duits
  • Microsoft Office programma’s zijn voor jou gesneden koek
  • Nevi 1+2 is een pré, dan wel bereid opleidingen hiertoe te volgen.
  • Aantoonbaar inkoopervaring

Ben je een starter op hbo-niveau en perfect voor deze functie? Ook dan horen wij graag van je!

Wat bieden we jou?

Een superleuke uitdagende baan in de procurement met een goed salaris, winstdeling/bonusregeling, reiskosten vergoeding, solide pensioenregeling, fietsplan, collectieve verzekeringen, 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 10 extra te kopen. En bij goed functioneren mag je in vaste dienst treden!

We creëren veel ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Bij APG hebben we een doordacht intern en extern training traject afgestemd op jou behoefte, team behoefte en organisatorische behoefte. Uiteraard behoort scholing en zelfstudie tot de mogelijkheden.

De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn keurig netjes geregeld en vastgelegd in ons geïncorporeerd arbeidsreglement. We hanteren flexibele werktijden. Je werkdag op kantoor start tussen 08:00 en 09:00 uur, tussen 12 & 1 heb je een half uur lunchpauze en de dag sluit je af tussen 16:30 en 17:30 uur. Mogelijkheden tot flexibel werken is bespreekbaar (thuis/kantoor).

Solliciteren?

We hopen dat we jou nieuwsgierig hebben gemaakt. Is de functie van Inkoopmedewerker op jouw lijf geschreven dan zouden we natuurlijk graag van jou horen.

Maak kennis met één van de meest dynamische verpakkingsbedrijven in de Benelux. Pak je mobiel en whatsapp met Ronald van Haaften 06-52411193. Je motivatiebrief met CV stuur je per e-mail naar Wendy Koolmoes wkoolmoes@indutradebenelux.com