Partnership
   Responsibility
   Innovation
   Excellence
Passionné par les produits pharmaceutiques, médicaux, cosmétiques, parfums, produits en vente libre et emballages alimentaires
APG Europe est une société du groupe Indutrade. En tant que spécialiste expérimenté de l'emballage, nous sommes à l'écoute de nos clients et offrons des solutions innovantes en matière de chaîne d'approvisionnement et un service de haute qualité qui va toujours plus loin.

Découvrez nos sites Web liés aux produits


 
Pourquoi sommes-nous là?

___
Notre raison d'être réside dans notre service: nous créons des solutions pratiques et complètes pour relever les défis de l'emballage et de la logistique. Du sur mesure pour nos clients. Du démarrage à la réalisation de la commande définie.

Nos compétences techniques nous permettent d'innover et d'accompagner nos clients dans l'atteinte de leurs objectifs.

Votre succès
Notre objectif

___
Notre objectif est de satisfaire nos clients.

Nos spécialistes de l'emballage travaillent sur les valeurs d'excellence et de transparence: un partenariat pur sang.

Chaque produit et chaque emballage a un but, chacun nécessitant sa propre solution innovante.

Depuis plus de 40 ans, nos clients font confiance à notre qualité, notre créativité et notre dévouement.

Grandir ensemble
Se développer ensemble

___
Vous pouvez toujours compter sur nous.

Nous sommes loyaux et engagés avec nos clients et fournisseurs.

En tant que partenaire de la chaîne d'approvisionnement, nous jouons un rôle de résonance en représentant vos priorités afin de préserver votre compétitivité et votre succès. Nous assurons le meilleur service qu'un client peut obtenir.

Passion, fierté et gratitude.

___

Fierté de nos organisations et fierté de tous nos employés. Pas de demi-mesures, mais des défis à relever avec passion.

Nous sommes reconnaissants de la confiance de nos clients et fournisseurs dans nos organisations.

Ensemble, nous formons une équipe européenne de 30 professionnels de l'emballage. Pour apprendre les uns des autres. Pour se challenger l'un l'autre, juste pour aller plus loin. Se coacher et se soutenir mutuellement.
Ensemble: pour vous.

Ronald van Haaften
CEO APG Europe

Vacature: Binnendienst Verkoper Cosmeticaverpakkingen (VERVULD)

APG Europe is een ambitieuze verkooporganisatie in verpakkingsmateriaal voor de farmaceutische- en cosmetische industrie. Bij APG Europe doen we er alles aan om dé beste te zijn. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die barsten van de energie. Bij ons staat de klant echt voorop en werken we samen aan optimale klanttevredenheid. Onze technische vaardigheden stellen ons in staat om te innoveren en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Wil jij ons ervaren team aanvullen met jouw talent? Dat is mooi! Met het creëren van een ultieme klantbeleving zorg jij ervoor dat de organisatie nog harder gaat groeien dan ze momenteel doet.

Voor onze locatie Uithoorn zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste, commerciële: Binnendienst Verkoper Cosmeticaverpakkingen (VERVULD)

Wat ga je doen?

Als gedreven binnendienst verkoper ga je elke dag met veel energie aan de slag. Jij bent de persoon waar de klant blij van wordt. In cosmetische ‘business-to-business’ gaat het om perfecte logistiek en leverbetrouwbaarheid als resultante van het correct managen van beschikbaarheid, kwaliteit, service en het streven naar de laagste ‘Total Cost of Ownership’ voor onze klanten.

Als verkoopmedewerker ben je proactief bezig met acquisitie van klanten en verkoop van cosmetische verpakkingen. Het chatten en telefonisch communiceren met klanten en prospects is je op het lijf geschreven. Tevens bied je ook ondersteuning aan de accountmanagers binnen jouw team. Daarbij maak je dagelijks gebruik van SAP B1, SugarCRM en QlikView business intelligence. We gebruiken volledig geïntegreerde systemen voor een centraal overzicht van actuele klantinformatie, lead management, rapportages over- en voor klanten.

Op basis van de klantbehoefte bedenk je innovatieve cosmetische verpakkingsoplossingen, maak je offertes en weet je succesvol offertes om te zetten naar orders of levercontracten. Cosmetica draait veelal om contract- en projectmanagement van complexe samenbouw en nabewerkingen. Samen met onze inkoop- en kwaliteitsafdeling communiceer je met onze internationale producenten in de Engelse taal. Alle documentatie, tekeningen, calculaties en klantinformatie administreer je in SugarCRM. Ook zorg je ervoor dat de orders compleet en foutloos in SAP worden ingevoerd.

Uiteraard begeleid je onze klanten tijdens en na het verkoopproces om tot een optimale klanttevredenheid te komen. Jouw klanten verwachten een goede, persoonlijke en opbouwende service. Denk hierbij aan het bespreken van de order, bewaken van levertijden, afstemmen van logistieke activiteiten, proactief contractmanagement en nazorg. Alles draait bij ons om tevreden klanten.

Wat kan je?

Je hebt een klantvriendelijke- en klantgerichte instelling, je weet goed dóór te vragen om de juiste oplossingen aan te kunnen bieden. Je bent analytisch en je hebt de motivatie om net dat stapje extra te zetten voor onze klanten.

Wat neem je mee?

  • Een gedreven en enthousiaste instelling
  • 40 uur werken per week
  • Afgeronde mbo/hbo-opleiding in een technisch- of commercieel georiënteerde richting
  • Projectmanagement ervaring is een pré
  • Uitstekende beheersing van moedertaal; Nederlands, Engels of Duits
  • Vloeiend in een vreemde taal; Nederlands, Engels of Duits
  • Microsoft Office programma’s zijn voor jou gesneden koek
  • Je hebt ervaring in het gebruik van ERP/CRM en Office pakketten
  • SAP en/of SugarCRM ervaring is een pré
  • Aantoonbaar verkoopervaring

Ben je een starter en perfect voor deze functie? Ook dan horen wij graag van je!

Wat bieden we jou?

Een super leuke uitdagende baan in de verkoop met een goed salaris, winstdeling/bonusregeling, reiskostenvergoeding, solide pensioenregeling, fietsplan, verzekeringen, 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 10 extra bij te kopen. Bij goed functioneren mag je in vaste dienst treden!

We creëren veel ruimte voor jouw persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling. Bij APG hebben we een doordacht intern- en extern trainingstraject afgestemd op jouw en onze team- en organisatorische behoefte. Uiteraard behoort scholing en zelfstudie tot de mogelijkheden.

De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn keurig netjes geregeld en vastgelegd in ons geïncorporeerd arbeidsreglement. We hanteren flexibele werktijden. Je werkdag op kantoor start tussen 08:00 en 09:00 uur, tussen 12 & 1 heb je een half uur lunchpauze en de dag sluit je af tussen 16:30 en 17:30 uur.

Solliciteren?

We hopen dat we jou nieuwsgierig hebben gemaakt. Is de functie van binnendienst verkoop jou op het lijf geschreven? Dan zouden we natuurlijk graag van jou horen!

Maak kennis met één van de meest dynamische verpakkingsbedrijven in de Benelux. Pak je mobiel en WhatsApp met Ronald van Haaften 06-52411193. Je motivatiebrief met CV stuur je per e-mail naar Wendy Koolmoes wkoolmoes@indutradebenelux.com