Partnership
   Responsibility
   Innovation
   Excellence
Leidenschaft für pharmazeutische, medizinische, kosmetische, Parfüm, OTC -und Nahrungsmittelverpackung
APG Europe ist ein Unternehmen der Indutrade. Als qualifizierter Spezialist für Verpackungslösungen passen wir uns an unsere Kunden an, und bieten innovative Supply Chain Lösungen und hochwertigen Service.

Entdecken Sie unsere produktbezogenen Websites


 
Wer wir sind

___
Unser Dasein beruht auf unserer Vielfältigkeit. Wir kreieren praktische Gesamtlösungen für Verpackungen und logistische Fragen. Maßgeschneidert für unsere Kunden. Vom Start-Up bis zum etablierten Betrieb.

Unsere technische Kompetenz erlaubt uns die Innovation, die zur Unterstützung unserer Kunden bei der Erreichung ihrer Ziele notwendig ist.

Ihr Erfolg
Unser Ziel

___
Zufriedene Kunden sind unser Ziel.

Unsere Verpackungs-Spezialisten streben nach Exzellenz und Transparenz: Partnerschaft auf höchstem Niveau.

Jedes Produkt und jede Verpackung erfordert eine spezifische innovative Lösung.

Bereits mehr als 40 Jahre vertrauen unsere Kunden auf unsere Qualität, Kreativität und unser Engagement.

Zusammenwachsen
Zusammen entwickeln

___
Sie können jederzeit auf uns bauen.

Wir sind loyal und involviert bei unseren Kunden und Lieferanten.

Als Ihr Supply Chain Partner sind wir der Resonanzkörper, der Ihre Anforderungen vertritt. Um Ihren Erfolg zu gewährleisten. Ein einzigartiges Serviceniveau.

Leidenschaft, Stolz und Dankbarkeit

___

Stolz auf unsere Organisation und Stolz auf alle Mitarbeiter. Keine halben Sachen, aber leidenschaftliches Handeln.

Wir sind dankbar für das Vertrauen unserer Kunden und Lieferanten in unsere Arbeit.

Gemeinsam formen wir ein Europäisches Team aus 30 Verpackungs-Fachleuten. Um voneinander zu lernen. Um täglich einen Schritt weiter zu gehen. Um einander zu helfen und zu unterstützen.
Zusammen für Sie!

Ronald van Haaften
CEO APG Europe

Vacature: Binnendienst Verkoper Cosmeticaverpakkingen (VERVULD)

APG Europe is een ambitieuze verkooporganisatie in verpakkingsmateriaal voor de farmaceutische- en cosmetische industrie. Bij APG Europe doen we er alles aan om dé beste te zijn. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die barsten van de energie. Bij ons staat de klant echt voorop en werken we samen aan optimale klanttevredenheid. Onze technische vaardigheden stellen ons in staat om te innoveren en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Wil jij ons ervaren team aanvullen met jouw talent? Dat is mooi! Met het creëren van een ultieme klantbeleving zorg jij ervoor dat de organisatie nog harder gaat groeien dan ze momenteel doet.

Voor onze locatie Uithoorn zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste, commerciële: Binnendienst Verkoper Cosmeticaverpakkingen (VERVULD)

Wat ga je doen?

Als gedreven binnendienst verkoper ga je elke dag met veel energie aan de slag. Jij bent de persoon waar de klant blij van wordt. In cosmetische ‘business-to-business’ gaat het om perfecte logistiek en leverbetrouwbaarheid als resultante van het correct managen van beschikbaarheid, kwaliteit, service en het streven naar de laagste ‘Total Cost of Ownership’ voor onze klanten.

Als verkoopmedewerker ben je proactief bezig met acquisitie van klanten en verkoop van cosmetische verpakkingen. Het chatten en telefonisch communiceren met klanten en prospects is je op het lijf geschreven. Tevens bied je ook ondersteuning aan de accountmanagers binnen jouw team. Daarbij maak je dagelijks gebruik van SAP B1, SugarCRM en QlikView business intelligence. We gebruiken volledig geïntegreerde systemen voor een centraal overzicht van actuele klantinformatie, lead management, rapportages over- en voor klanten.

Op basis van de klantbehoefte bedenk je innovatieve cosmetische verpakkingsoplossingen, maak je offertes en weet je succesvol offertes om te zetten naar orders of levercontracten. Cosmetica draait veelal om contract- en projectmanagement van complexe samenbouw en nabewerkingen. Samen met onze inkoop- en kwaliteitsafdeling communiceer je met onze internationale producenten in de Engelse taal. Alle documentatie, tekeningen, calculaties en klantinformatie administreer je in SugarCRM. Ook zorg je ervoor dat de orders compleet en foutloos in SAP worden ingevoerd.

Uiteraard begeleid je onze klanten tijdens en na het verkoopproces om tot een optimale klanttevredenheid te komen. Jouw klanten verwachten een goede, persoonlijke en opbouwende service. Denk hierbij aan het bespreken van de order, bewaken van levertijden, afstemmen van logistieke activiteiten, proactief contractmanagement en nazorg. Alles draait bij ons om tevreden klanten.

Wat kan je?

Je hebt een klantvriendelijke- en klantgerichte instelling, je weet goed dóór te vragen om de juiste oplossingen aan te kunnen bieden. Je bent analytisch en je hebt de motivatie om net dat stapje extra te zetten voor onze klanten.

Wat neem je mee?

  • Een gedreven en enthousiaste instelling
  • 40 uur werken per week
  • Afgeronde mbo/hbo-opleiding in een technisch- of commercieel georiënteerde richting
  • Projectmanagement ervaring is een pré
  • Uitstekende beheersing van moedertaal; Nederlands, Engels of Duits
  • Vloeiend in een vreemde taal; Nederlands, Engels of Duits
  • Microsoft Office programma’s zijn voor jou gesneden koek
  • Je hebt ervaring in het gebruik van ERP/CRM en Office pakketten
  • SAP en/of SugarCRM ervaring is een pré
  • Aantoonbaar verkoopervaring

Ben je een starter en perfect voor deze functie? Ook dan horen wij graag van je!

Wat bieden we jou?

Een super leuke uitdagende baan in de verkoop met een goed salaris, winstdeling/bonusregeling, reiskostenvergoeding, solide pensioenregeling, fietsplan, verzekeringen, 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 10 extra bij te kopen. Bij goed functioneren mag je in vaste dienst treden!

We creëren veel ruimte voor jouw persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling. Bij APG hebben we een doordacht intern- en extern trainingstraject afgestemd op jouw en onze team- en organisatorische behoefte. Uiteraard behoort scholing en zelfstudie tot de mogelijkheden.

De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn keurig netjes geregeld en vastgelegd in ons geïncorporeerd arbeidsreglement. We hanteren flexibele werktijden. Je werkdag op kantoor start tussen 08:00 en 09:00 uur, tussen 12 & 1 heb je een half uur lunchpauze en de dag sluit je af tussen 16:30 en 17:30 uur.

Solliciteren?

We hopen dat we jou nieuwsgierig hebben gemaakt. Is de functie van binnendienst verkoop jou op het lijf geschreven? Dan zouden we natuurlijk graag van jou horen!

Maak kennis met één van de meest dynamische verpakkingsbedrijven in de Benelux. Pak je mobiel en WhatsApp met Ronald van Haaften 06-52411193. Je motivatiebrief met CV stuur je per e-mail naar Wendy Koolmoes wkoolmoes@indutradebenelux.com