Partnership
   Responsibility
   Innovation
   Excellence
Passie voor farmaceutische, medische, cosmetica, parfum,  OTC en food verpakkingen
APG Europe is een Indutrade organisatie. Als gekwalificeerde verpakkingsspecialist luisteren wij naar onze klanten
en bieden wij innovatieve supply chain oplossingen en een hoogwaardige service die net een stap verder gaat.

Ontdek onze productgerelateerde websites


 
Wie wij zijn

___
Ons bestaansrecht ligt in onze dienstbaarheid: wij creëren praktische totaaloplossingen voor verpakkingen en logistieke vraagstukken. Op maat gemaakt voor onze klanten. Van starters tot de gevestigde orde.

Onze technische vaardigheden stellen ons in staat om te innoveren en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Uw succes
Ons doel

___
Tevreden klanten zijn ons doel.

Onze behulpzame verpakkingsspecialisten streven naar uitmuntendheid en transparantie: Partnership pur sang.

Elk product en elke verpakking vereist een eigen innovatieve oplossing.

Al meer dan 40 jaar vertrouwen klanten op onze kwaliteit, creativiteit en toewijding.

Samen groeien
Samen ontwikkelen

___
U kunt altijd op ons rekenen.

We zijn loyaal en betrokken bij onze klanten en leveranciers.

Als supply chain partner vervullen we een klankbordrol die uw prioriteiten vertegenwoordigt om uw concurrentievermogen en succes te waarborgen. Om zo een serviceniveau te creëren, dat u niet snel ergens anders zult vinden.

Passie, trots en dankbaarheid

___

Trots op onze organisaties en trots op alle medewerkers. Geen halve maatregelen maar gepassioneerd doorpakken.

Dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en leveranciers in onze organisaties.

Samen vormen we een Europees team met 30 verpakkingsprofessionals. Eén team voor meer efficiency. Om elkaar uit te dagen, te coachen en te ondersteunen..
Samen: Voor u.

Ronald van Haaften
CEO APG Europe

Fusies en overnames

APG Europe gelooft in groei door samenwerking en integratie van goed functionerende bedrijven. Door een sterk betrokken, lokaal management kunnen bedrijven het beste inspelen op marktsituaties en worden verbondenheid en ondernemerschap geborgd.

Onze filosofie

Onze filosofie komt 1-op-1 overeen met ons moederbedrijf. Na een overname door APG Europe blijft uw bedrijf bestaan in de hoedanigheid zoals u het heeft opgebouwd. Onze intentie is om samen met bedrijven een Europese verpakkings groep te vormen. Behoud van de bedrijfsidentiteit, -cultuur en -naam zijn bij ons in goede handen. Samenwerking en integratie wordt niet van bovenaf opgelegd. Bij voorkeur ontstaat er op natuurlijke wijze een wederzijdse behoefte om kennis en kunde te delen. Wij noemen dat integratie van binnenuit. Alle organisatielagen en -functies kunnen een aanvulling op elkaars gebied geven op basis van gelijkwaardigheid. 

"Voor ons was het heel belangrijk dat het levenswerk van twee generaties Verbeeck niet verloren zou gaan. Het was onze wens verder te groeien tot een Europese speler van formaat. Hierbij was de continuïteit voor onze medewerkers, die de backbone en het echte kapitaal van onze onderneming zijn, essentieel. Met Aluglas hebben we uiteindelijk bewust gekozen voor een partij die zowel massa’s synergie biedt als zeer complementair was naar onze bestaande activiteiten. Wij geloven er in dat we samen een sterke Europese verpakkingsgroep kunnen uitbouwen die ook buiten de BENELUX een betrouwbare, efficiënte en goede partner zal zijn voor al onze klanten.”
December 2014, Erik Verbeeck, Board member Verbeeck Packaging Group

Uw profiel

Voor uitbreiding van APG Europe zoeken wij continu handels- en/of productiebedrijven die opereren in de zakelijke markt van farmaceutische, medische, cosmetische, OTC en food verpakkingen. 

Het is van belang dat u:

  • een hoge expertise toevoegt aan de fysieke producten;
  • winstgevend bent en een stabiele (groeiende) jaaromzet heeft vanaf 5 miljoen euro;
  • producten verkoopt met een repeterend karakter, deze mogelijk zelf produceert of assembleert, of waarbij servicewerkzaamheden stabiele inkomsten genereren.

Voldoet uw bedrijf aan bovenstaande punten en overweegt u uw bedrijf te verkopen? Dan maken we graag kennis met u. Ook als het om een vroege fase van oriëntatie gaat. Gezien de duurzaamheid die wij beogen in onze relaties, is het zelfs een pre als we elkaar al gedurende een langere periode hebben leren kennen.

Overname bedrijfsactiviteiten

Wij staan ook open voor overname van bedrijfsactiviteiten of productvertegenwoordigingen. 

Neem dus gerust contact op met Ronald van Haaften (CEO) +31 292 939 332 of email rhn@apg-europe.eu. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw informatie.