Partnership
   Responsibility
   Innovation
   Excellence
Passie voor farmaceutische, medische, cosmetica, parfum,  OTC en food verpakkingen
APG Europe is een Indutrade organisatie. Als gekwalificeerde verpakkingsspecialist luisteren wij naar onze klanten
en bieden wij innovatieve supply chain oplossingen en een hoogwaardige service die net een stap verder gaat.

Ontdek onze productgerelateerde websites


 
Wie wij zijn

___
Ons bestaansrecht ligt in onze dienstbaarheid: wij creëren praktische totaaloplossingen voor verpakkingen en logistieke vraagstukken. Op maat gemaakt voor onze klanten. Van starters tot de gevestigde orde.

Onze technische vaardigheden stellen ons in staat om te innoveren en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Uw succes
Ons doel

___
Tevreden klanten zijn ons doel.

Onze behulpzame verpakkingsspecialisten streven naar uitmuntendheid en transparantie: Partnership pur sang.

Elk product en elke verpakking vereist een eigen innovatieve oplossing.

Al meer dan 40 jaar vertrouwen klanten op onze kwaliteit, creativiteit en toewijding.

Samen groeien
Samen ontwikkelen

___
U kunt altijd op ons rekenen.

We zijn loyaal en betrokken bij onze klanten en leveranciers.

Als supply chain partner vervullen we een klankbordrol die uw prioriteiten vertegenwoordigt om uw concurrentievermogen en succes te waarborgen. Om zo een serviceniveau te creëren, dat u niet snel ergens anders zult vinden.

Passie, trots en dankbaarheid

___

Trots op onze organisaties en trots op alle medewerkers. Geen halve maatregelen maar gepassioneerd doorpakken.

Dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en leveranciers in onze organisaties.

Samen vormen we een Europees team met 30 verpakkingsprofessionals. Eén team voor meer efficiency. Om elkaar uit te dagen, te coachen en te ondersteunen..
Samen: Voor u.

Ronald van Haaften
CEO APG Europe

Kom bij ons werken

Werken bij APG Europe is werken in een prettige werkomgeving die je stimuleert om je te ontwikkelen en bij te leren. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en alle ruimte om ondernemerschap en initiatief te tonen. Met natuurlijk de waardering die daarbij hoort. Je krijgt de kans om door te groeien en je carrière uit te bouwen. Jij bepaalt je eigen succes bij APG Europe.

De sfeer binnen ons bedrijf wordt bepaald door korte, informele communicatielijnen en persoonlijke verantwoordelijkheden. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dat vind je terug in al onze activiteiten, op maat gemaakte oplossingen en uitgebreide services. Intensief contact met onze vertrouwde leveranciers speelt hierin een belangrijke rol.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die een belangrijke rol kunnen spelen en ons kunnen helpen onze doelen te bereiken. Ben jij gedreven en nieuwsgierig en weet je zeker dat jij met jouw skills onze nieuwe aanwinst moet zijn? Stuur ons dan een open sollicitatie. 

Vacatures

Stage Marketing Communicatie

Bij APG omarmen we het principe van kennisverspreiding. In de afgelopen 5 jaar hebben we met succes studenten gecoacht die een bachelorscriptie moesten schrijven. Alle studenten waren in staat om een strategische en gestructureerde onderzoek benadering te ontwikkelen; de basis van hun succesvolle bachelor afstuderen.

Begin 2018 hebben we ons scriptiebegeleidingsprogramma geannuleerd. Toch geloven we nog steeds in de kracht van onderwijs en blijven we ons inzetten voor studenten om operationele ervaring op te doen. Momenteel zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die onze marketingafdeling kunnen ondersteunen. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder om te zien wat we te bieden hebben.

Wat ga je doen?

Als marketingspecialist ga je aan het werk op het hoofdkantoor van APG Europe in Uithoorn. Je team is verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten van APG Europe op de Nederlandse en buitenlandse markt. Door de informele sfeer en de gepassioneerde medewerkers bieden wij jou een inspirerende plek om ervaring op te doen.

Je taken

Deze variëren van dag tot dag. Een greep uit de werkzaamheden:

 • Berichten onderhouden, bedenken en plaatsen op de website.
 • Schrijven van nieuwsbrieven, mailings en blogs
 • Ontwerpen en implementeren van promotionele acties
 • Optimaliseren van bestaande klantcommunicatie

Wat vragen we van jou?

 • Je moet zijn ingeschreven voor een beroepsopleiding of een HBO-opleiding in een gerelateerde studie
  (communicatie / reclame / marketing / management / verkoop).
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je bent gemotiveerd en energiek. Creatief, onafhankelijk en commercieel.
 • Je kent de basisprincipes van HTML.
 • Je beschikt over creatieve Adobe-vaardigheden (Photoshop, Indesign). 

Je kunt meteen een aantal maanden stage lopen waarbij de voorkeur uitgaat naar 40 uur per week werken. Weet jij zeker dat jij met jouw skills onze nieuwe aanwinst moet zijn en voldoe je aan de vereisten? Dan horen we graag van je! Stuur een e-mail naar rhn@apg-europe.eu en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.