Partnership
   Responsibility
   Innovation
   Excellence
Passie voor farmaceutische, medische, cosmetica, parfum,  OTC en food verpakkingen
APG Europe is een Indutrade organisatie. Als gekwalificeerde verpakkingsspecialist luisteren wij naar onze klanten
en bieden wij innovatieve supply chain oplossingen en een hoogwaardige service die net een stap verder gaat.

Ontdek onze productgerelateerde websites


 
Wie wij zijn

___
Ons bestaansrecht ligt in onze dienstbaarheid: wij creëren praktische totaaloplossingen voor verpakkingen en logistieke vraagstukken. Op maat gemaakt voor onze klanten. Van starters tot de gevestigde orde.

Onze technische vaardigheden stellen ons in staat om te innoveren en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Uw succes
Ons doel

___
Tevreden klanten zijn ons doel.

Onze behulpzame verpakkingsspecialisten streven naar uitmuntendheid en transparantie: Partnership pur sang.

Elk product en elke verpakking vereist een eigen innovatieve oplossing.

Al meer dan 40 jaar vertrouwen klanten op onze kwaliteit, creativiteit en toewijding.

Samen groeien
Samen ontwikkelen

___
U kunt altijd op ons rekenen.

We zijn loyaal en betrokken bij onze klanten en leveranciers.

Als supply chain partner vervullen we een klankbordrol die uw prioriteiten vertegenwoordigt om uw concurrentievermogen en succes te waarborgen. Om zo een serviceniveau te creëren, dat u niet snel ergens anders zult vinden.

Passie, trots en dankbaarheid

___

Trots op onze organisaties en trots op alle medewerkers. Geen halve maatregelen maar gepassioneerd doorpakken.

Dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en leveranciers in onze organisaties.

Samen vormen we een Europees team met 30 verpakkingsprofessionals. Eén team voor meer efficiency. Om elkaar uit te dagen, te coachen en te ondersteunen..
Samen: Voor u.

Ronald van Haaften
CEO APG Europe

Over ons

Het verschil tussen gewoon en geweldig is die ene stap extra

Bij APG Europe doen we er alles aan om de beste te zijn. Ons team bestaat uit professionals die barsten van energie. Ze doen waar ze goed in zijn en hebben een ongekende drive om voor u de beste oplossing te vinden. Wij zijn een verpakkingsspecialist op het gebied van farmaceutische, cosmetische, food- en parfumverpakkingen. U kunt altijd op ons rekenen. Wij helpen u snel, op elke plaats, met alle verpakkingen of chromatografie accessoires die u nodig heeft om uw productie succesvol uit te voeren.

Onze historie

APG Europe is ontstaan uit twee organisaties: Aluglas Packaging Group en Verbeeck Packaging Group. De naam APG Europe voeren we vanaf 1 januari 2017. Deze naam komt niet zomaar uit de lucht vallen. APG® is een afkorting van Aluglas Packaging Group. Om uit te dragen dat we klanten en leveranciers ondersteunen in Europa hebben we ervoor gekozen om Europe in onze handelsnaam te verwerken. APG Europe heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Samen vormen we een Europees team met 30 verpakkingsprofessionals met export activiteiten naar meer dan 20 landen.

Samen onder één naam, APG Europe, kunnen we sterker zijn dan ieder afzonderlijk en u een nog betere service bieden. U wordt door ons optimaal ondersteund. Zo beschikt u altijd over een technische verpakkingsadviseur, omringt door een (internationaal) team van specialisten. Eén klantteam voor meer proces efficiency. Om van elkaar te leren. Om elkaar uit te dagen om voor u net een stapje verder te gaan. Elkaar te coachen en te ondersteunen. Behulpzaam, betrokken en met een grote passie voor verpakkingen. Samen: voor U.