Partnership
   Responsibility
   Innovation
   Excellence
Passie voor farmaceutische, medische, cosmetica, parfum, OTC en food verpakkingen
APG Europe is een Indutrade organisatie. Als gekwalificeerde verpakkingsspecialist luisteren wij naar onze klanten
en bieden wij innovatieve supply chain oplossingen en een hoogwaardige service die net een stap verder gaat.
Wie wij zijn

___
Ons bestaansrecht ligt in onze dienstbaarheid: wij creëren praktische totaaloplossingen voor verpakkingen en logistieke vraagstukken. Op maat gemaakt voor onze klanten. Van starters tot de gevestigde orde.

Onze technische vaardigheden stellen ons in staat om te innoveren en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Uw succes
Ons doel

___
Tevreden klanten zijn ons doel.

Onze behulpzame verpakkingsspecialisten streven naar uitmuntendheid en transparantie: Partnership pur sang.

Elk product en elke verpakking vereist een eigen innovatieve oplossing.

Al meer dan 40 jaar vertrouwen klanten op onze kwaliteit, creativiteit en toewijding.

Samen groeien
Samen ontwikkelen

___
U kunt altijd op ons rekenen.

We zijn loyaal en betrokken bij onze klanten en leveranciers.

Als supply chain partner vervullen we een klankbordrol die uw prioriteiten vertegenwoordigt om uw concurrentievermogen en succes te waarborgen. Om zo een serviceniveau te creëren, dat u niet snel ergens anders zult vinden.

Innovatie

Door goed naar onze klanten te luisteren, ontwikkelen we praktische oplossingen op een innovatieve manier. Toegevoegde waarde door operationele efficiëntie.

Door goed te luisteren en de essentie van de klantvraag te filteren, kunnen we op een innovatieve manier voor u werken. Dit kan gedaan worden door iets geheel nieuws te ontwikkelen of door bepaalde opties te verkennen. Zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van een geschikte supply chain management-oplossing.

Graag geven we u maximaal inzicht in de logistieke facetten van ons supply chain management model. Daarom bieden wij de mogelijkheid om samen met u een veilige online klantportal te ontwikkelen. Hiermee kunt u 24/7 uw eigen veiligheidsvoorraad, afroepcontracten, leverplannen., backlog, klant artikelnummers en batches beheren. Daarnaast zijn alle transactiegerichte documenten vanaf deze portal te downloaden: optimale beschikbaarheid op het moment dat u dat nodig heeft.