Partnership
   Responsibility
   Innovation
   Excellence
Passie voor farmaceutische, medische, cosmetica, parfum,  OTC en food verpakkingen
APG Europe is een Indutrade organisatie. Als gekwalificeerde verpakkingsspecialist luisteren wij naar onze klanten
en bieden wij innovatieve supply chain oplossingen en een hoogwaardige service die net een stap verder gaat.

Ontdek onze productgerelateerde websites


 
Wie wij zijn

___
Ons bestaansrecht ligt in onze dienstbaarheid: wij creëren praktische totaaloplossingen voor verpakkingen en logistieke vraagstukken. Op maat gemaakt voor onze klanten. Van starters tot de gevestigde orde.

Onze technische vaardigheden stellen ons in staat om te innoveren en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Uw succes
Ons doel

___
Tevreden klanten zijn ons doel.

Onze behulpzame verpakkingsspecialisten streven naar uitmuntendheid en transparantie: Partnership pur sang.

Elk product en elke verpakking vereist een eigen innovatieve oplossing.

Al meer dan 40 jaar vertrouwen klanten op onze kwaliteit, creativiteit en toewijding.

Samen groeien
Samen ontwikkelen

___
U kunt altijd op ons rekenen.

We zijn loyaal en betrokken bij onze klanten en leveranciers.

Als supply chain partner vervullen we een klankbordrol die uw prioriteiten vertegenwoordigt om uw concurrentievermogen en succes te waarborgen. Om zo een serviceniveau te creëren, dat u niet snel ergens anders zult vinden.

Passie, trots en dankbaarheid

___

Trots op onze organisaties en trots op alle medewerkers. Geen halve maatregelen maar gepassioneerd doorpakken.

Dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en leveranciers in onze organisaties.

Samen vormen we een Europees team met 30 verpakkingsprofessionals. Eén team voor meer efficiency. Om elkaar uit te dagen, te coachen en te ondersteunen..
Samen: Voor u.

Ronald van Haaften
CEO APG Europe

Beschikbaarheid

Wij lossen de uitdagingen in beschikbaarheid tussen producten, diensten en documentprocessen op. Optimale beschikbaarheid stelt onze klant in staat om concurrerend te worden.

De hoge normen van onze leveranciers vormen het uitgangspunt van elke oplossing. Onze leveranciers begrijpen de strenge voorschriften van de farmaceutische, cosmetische en voedingsmiddelenindustrie als geen ander. Het zijn dan ook deze normen die de basis leggen voor consistente kwaliteit en hoogwaardige verpakkingen.
Binnen ultragevoelige processen en nauwgezette productiemethoden valt of staat het resultaat met betrouwbaarheid en nauwgezetheid. Gedocumenteerde standaarden en certificeringen zijn voor producties binnen alle branches van groot belang. Het beschikbaar hebben van de juiste documentatie/certificatie zorgt ervoor dat:

  • Bij projecten de optimale verpakkingsselectie wordt vereenvoudigd. Op voorhand is bekend wat er in geval van een productieopdracht beschikbaar is of komt.
  • Bij registraties de dossiervorming vereenvoudigd wordt. Relevante product- en procesinformatie van verpakkingsmaterialen is al gedocumenteerd en kan zonder een extra eigen activiteit worden toegevoegd aan het registratiedossier.
  • Bij leveringen de verpakkingsmaterialen snel en ondubbelzinnig worden geïdentificeerd. De inkeurprocedure wordt geoptimaliseerd.