Partnership
   Responsibility
   Innovation
   Excellence
Passie voor farmaceutische, medische, cosmetica, parfum,  OTC en food verpakkingen
APG Europe is een Indutrade organisatie. Als gekwalificeerde verpakkingsspecialist luisteren wij naar onze klanten
en bieden wij innovatieve supply chain oplossingen en een hoogwaardige service die net een stap verder gaat.

Ontdek onze productgerelateerde websites


 
Wie wij zijn

___
Ons bestaansrecht ligt in onze dienstbaarheid: wij creëren praktische totaaloplossingen voor verpakkingen en logistieke vraagstukken. Op maat gemaakt voor onze klanten. Van starters tot de gevestigde orde.

Onze technische vaardigheden stellen ons in staat om te innoveren en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Uw succes
Ons doel

___
Tevreden klanten zijn ons doel.

Onze behulpzame verpakkingsspecialisten streven naar uitmuntendheid en transparantie: Partnership pur sang.

Elk product en elke verpakking vereist een eigen innovatieve oplossing.

Al meer dan 40 jaar vertrouwen klanten op onze kwaliteit, creativiteit en toewijding.

Samen groeien
Samen ontwikkelen

___
U kunt altijd op ons rekenen.

We zijn loyaal en betrokken bij onze klanten en leveranciers.

Als supply chain partner vervullen we een klankbordrol die uw prioriteiten vertegenwoordigt om uw concurrentievermogen en succes te waarborgen. Om zo een serviceniveau te creëren, dat u niet snel ergens anders zult vinden.

Passie, trots en dankbaarheid

___

Trots op onze organisaties en trots op alle medewerkers. Geen halve maatregelen maar gepassioneerd doorpakken.

Dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en leveranciers in onze organisaties.

Samen vormen we een Europees team met 30 verpakkingsprofessionals. Eén team voor meer efficiency. Om elkaar uit te dagen, te coachen en te ondersteunen..
Samen: Voor u.

Ronald van Haaften
CEO APG Europe

Onze aanpak

Vooruitstrevend vakmanschap, verpakt in kennis en kwaliteit

Elke klant is uniek, met zijn eigen behoeften en doelen. Op basis van uw specifieke wensen leveren wij onze producten en diensten. Uw producten dienen een doel. Welke elk op zich een eigen verpakkingsoplossing vereist. Wat uw vraag ook is, u kunt altijd op ons rekenen. Onze klantgerichte, professionele verpakkingsspecialisten werken vanuit een passie voor verpakkingen, wij noemen dat: vooruitstrevend vakmanschap.

Produceren met zorg en aandacht

Wij zien uw verpakking als ‘het begin. De basis voor processen, oplossingen en ontwikkelingen. Deze leiden naar betere werkomstandigheden, efficiëntere werkwijzen en een hogere kwaliteit van zorg en leven. Dat is de reden waarom wij optimale aandacht besteden aan het ontwikkelen en samenstellen van een zo compleet mogelijke productlijn. Met kwalitatief hoogwaardige producten.

Een perfecte basis

Het resultaat van uw productie of onderzoek is mede afhankelijk van de producten waarmee u werkt. De basis moet perfect zijn. U moet er immers honderd procent op kunnen vertrouwen. Zodat u zich volledig kunt richten op uw werkzaamheden, uw klanten en uw rendement. Hier blijkt telkens weer de grote waarde van de juiste toepassing van verpakkingen, laboratoriumglaswerk en/of chromatografie accessoires.

Supply chain management partner

Partnerschap werkt voor ons naar twee kanten. Op de eerste plaats zijn wij partner voor onze klanten. Met maatwerk, oplossingen en een uitgebreide service. Wij zijn ook partner voor een internationaal netwerk van betrouwbare leveranciers en medewerkers. Samen gericht op innovatie, kwaliteit en oplossingen voor onze klanten. Als supply chain management partner, zetten wij ons voortdurend in voor het zoeken en ontwikkelen van nieuwe verpakkingstechnologieën en logistieke oplossingen, afgestemd op de vragen van en ontwikkelingen bij onze klanten. Vanuit die basis zetten wij klantgerichte stappen.

Doordat we met klantteams werken staat de klant centraal, blijft het proces efficiënt, kunnen we van elkaar leren én elkaar uitdagen om voor u nét dat stapje verder te gaan. Er staat een team naast u. Een betrokken groep specialisten met passie voor verpakkingen.

Vinger aan de pols

Maatschappij en markt ontwikkelen zich. In vraag en in mogelijkheden. Succes is verbonden met het volgen van die ontwikkelingen. Wij staan u daarin bij. Snel. Meedenkend. Daarom houden wij de vinger aan de pols en zoeken we, samen met u, continu naar innovatieve oplossingen. Op productgebied, maar ook binnen het logistieke veld van supply chain management of via deskundig QA/QC-support.